Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 02 – 08 Ianuarie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 02 – 08 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Este posibil ca, intre 2 si 3 ianuarie, Gemenii sa fie suparati sau intrigati de comportamentul ori de afirmatiile facute de partenerul de suflet. Felul acelora de a se purta, aluziile pe care le fac, initiativele pe care le iau fara a tine cont si de ei ii alarmeaza sau, dupa caz, ii enerveaza.

Pe 2 ianuarie Mercur intra in casa lor a IX-a si le deschide un bogat orizont de cunoastere sau le da mai multa imaginatie in rezolvarea unor chestiuni de viata dar asta numai pana pe 8 ianuarie, ora 22. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in casa muncii dar, deopotriva si a sanatatii. Pentru munca, mecanismul astral martian e favorabil, facandu-i harnici, responsabili, implicati si dornici sa se remarce.

In planul sanatatii insa, acest tranzit, care va dura pana pe 5 martie, le va rascoli zonele subrede din organism, tulburand fiziologia unor sectoare organice, provocand sau amplificand riscul unor infectii, abcese pentru care va fi nevoie de tratament sustinut.

Intre 4 si 6 ianuarie, relatiile la locul de munca pot trece prin clipe delicate provocate de discutii stupide, rastalmaciri, acuzatii nefondate. Uneori insa, vor mai gresi si Gemenii, asa ca unele observatii pot avea o justificare.

Intre 6 si 8 ianuarie (pana la ora 18), o situatie care ii avantajeaza in plan partenerial poate intampina obstacole dintre cele mai diferite si mai greu de anticipat, de genul “de unde cu gandul nu gandesti”. Etapa delicata, versatila, greu de stabilizat.

Din seara zilei de 8 ianuarie, se pun probleme materiale pe relatia cu alte persoane privind transferuri, daruri, mosteniri. Prin revenirea lui Mercur in Capricorn, in seara zilei de 8 ianuarie, zodie in care va ramane pana pe 14 februarie, se va pune un accent care nu poate si nu trebuie sa fie ignorat, legat de regimul beneficiilor dar si al unor riscuri ce privesc corpul fizic (caderi, luxatii, traumatisme, fracturi etc.).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...