Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 9-15 Decembrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 9-15 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 11 decembrie dimineata, hotarari de moment urmate de razgandiri si renuntari, ori de cate ori se va pune problema unei cheltuieli. O atitudine plina de precautie care poate preveni sau limita consecintele unor aventuri financiare.

Intre 11 decembrie, dupa ora 07:01′, si 13 decembrie dupa-amiaza, Varsatorii vor simti nevoia sa compenseze ceva ce in existenta lor curenta: stres, conditionare, subordonare. Vor dori libertate de miscare, de gandire si simtire si, mai ales, de a nu raspunde la comenzi. Vor da curs acestei tendinte, justificate, evadand, in si prin tot ceea ce reprezinta, in functie de varsta, gust, educatie si orizont de asteptare, un factor de implinire si satisfactie: lecturi, viata spirituala, activitati artistice, preocupari intelectuale, dorinta de emancipare, de afirmare, de succes, de valorificare a capacitatilor exploatate insuficient. Pe acest fond de disponibilitate mentala, orice sugestie, orice oferta, orice provocare care poate constitui un factor declansator sau de cristalizare a tendintelor de dezvoltare si implinire a personalitatii lor, are nevoie de o zi favorabila producerii declicului.

Intre 13 decembrie, dupa ora 15:59′, si 15 decembrie, rastimp infiorat, tremur interior, pentru indivizii care un ocupa un loc important in societate. Asta inseamna abordare temerara sau contestare vehement, sau razboi pe fata, pe fondul prezentei, din 9 decembrie, a planetei Marte, in casa a X-a a ridicarii in rang. Planetele din casa prietenilor indica disponibilitatea nativilor de a se cufunda in relatii sociale, mai mult sau mai putin interesante, cu vocatie de o seara sau de o viata, care le pot aduce beneficii sau doar aroma unei stari bune. Unii nativi pot avea noroc de la prieteni, nu doar prin simpla prezenta ci prin interventiile directe ale acelora in viata lor: sustinere morala, ajutor material, solidaritate, aparare a drepturilor si intereselor, sfaturi esentiale, asumare de riscuri comune.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...