Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 8-14 iulie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 8-14 iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Noroc ca, cele mai grele aspecte ale perioadei cuprinse intre 8 si 10 iulie dimineata, se vor plasa pe axa caselor VI – XII. Este adevarat ca vor fi angajate cele doua case ale sanatatii (boli scurte, curente, de fiecare zi si cele cronice) si ca efect, unii nativi s-ar putea simti prost din punct de vedere organic sau psihic: oboseala, greutate in miscari, mobilizare lenta, dureri osoase a caror origine cuprinde toata paleta de la entorse si fracturi, la dureri reumatismale, demineralizari pana la sensibilitatea aparatului digestiv, care se va pune “in greva”: nu va tolera multe alimente si mancaruri, va respinge unele medicamente sau tratamente din cauze subiective (miros neplacut, gust, senzatie de cald, de frig, de usturime, etc.). Dar, partea buna de care vorbeam, la inceput, este ca acest tranzit va fi cel mai estompat din intregul zodiac, astfel incat, efectele lui nu vor fi atat de rapid si de dramatic resimtite de organismul nativilor sensibili si hiperreactivi.

In acest rastimp, va avea loc Luna Plina in Capricorn; de aceea, Varsatorii, indiferent de varsta si constitutie fizica, ar fi bine sa se abtina de la mesele copioase, sa accepte doua zile de regim alimentar ori chiar sa recurga la dieta. Si, pentru ca, estimam noi, starea lor de spirit va fi schimbatoare si apasatoare ei trebuie sa caute linistea intr-un mod de viata care sa nu-i solicite si sa nu recurga la psihica buna sau chiar foarte buna (se va activa un trigon regal pe semne de Aer, cu Luna in zodia lor natala). Varsatorii vor avea chef de distractie, de aventuri, de povesti de dragoste si-si vor consuma rezervele de imaginatie pentru a-si face viata cat mai frumoasa.

Intre 12 iulie, dupa ora 18:52 si 14 iulie, posibil castig banesc sau avantaj material rezultat din bunavointa cuiva sau dintr-o circumstanta favorabila la locul de munca (prima, recompensa, etc.).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...