Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 7-13 Octombrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 7-13 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale noptii de 7 octombrie, discutii ciudate, iesiri verbale brutale tradand iritare si nervozitate. Drumurile se vor desfasura altfel decat si-au prospus ca durata, traseu, scop sau ca stare de spirit. Prudenta la volan. In general, ar fi indicat sa se amane ori sa se reprogrameze, in masura in care acest lucru este posibil, luarile de cuvant in fata unui auditoriu sau, daca totusi acestea se vor produce, e bine de tinut minte ca improvizatiile, surprizele si ironiile nu vor fi bine primite sau corect intelese, nativii alegandu-se cu efectul lor contrar (atentionari, observatii, critici).

Intre 7 octombrie, dupa ora 02:56′, si zorii zilei de 9 octombrie, unii Varsatori se vor face, pentru o zi-doua, “oameni de casa” si vor face treburile plicticoase, dar necesare, din gospodarie.

Intre 9 octombrie, dupa ora 04:45′, si dimineata zilei de 11 octombrie, aspect astral care le asigura celor care scriu, desfasoara activitati publice (televiziune) sau artistice (teatru si film) fantezie, expresivitate si putere de a impresiona.

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra in zodia Scorpionului, semn pe care il va strabate pana pe 8 noiembrie 2018. Marele Benefic va intra in casa a X-a si, din aceasta perspectiva, este greu de afirmat daca acest tranzit va fi unul favorabil sau defavorabil lor. Probabil ca, din cand in cand, el isi va manifesta latura pozitiva. Dar, nota generala, va fi una de pericol si de subrezire a imaginii ori a puterii pe care o detin la ora actuala.

Intre 11 octombrie, dupa ora 06:39′, si dimineata zilei de 13 octombrie, aspectul muncii poate fi pus in dificultate din mai multe directii (opinii diferite, stil de munca si solutii gandite in chip diferit, comunicare defectuoasa).

In restul zilei de 13 octombrie, dupa ora 09:41′, premizele parteneriale indica o infruntare de personalitatii, intentii, orgolii sau comportamente manifestate radical si uneori, chiar, intolerant.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...