Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 6-12 Ianuarie 2018


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 6-12 Ianuarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 7 ianuarie, la pranz, tendinta de a administra corect sau, macar, adecvat, un ban sau un bun.

Intre 7 ianuarie, dupa ora 14:15, si 9 ianuarie seara, perioada buna pentru activitati intelectuale, pentru preocupari superioare care innobileaza spiritul si imbogatesc spiritual. Etapa favorabila activitatii de creatie sau interpretative, mai ales a celor care evolueaza pe scena si care se afla in faza de pregatire a unui spectacol prin fantezie, inspiratie, intuitie fericita, suplete mentala, finete.

Intre 9 ianuarie, dupa ora 22:06, si 12 ianuarie dimineata, cei cu functii si responsabilitati publice, politice, economice, profesionale, sociale sau reprezentative vor fi pusi in situatia sa dea replica unor atacuri ori sa treaca prin momente ce necesita echilibru interior, calm si rabdare, posturi si atitudini care, in mod normal, nu sunt punctul forte al acestei zodii, de aceea, efortul lor va fi mai mare iar riscul de a da gresi sporit. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra in zodia Capricornului, alcatuind o echipa “de forta” impreuna cu celelalte patru planete dar si cu Luna Neagra, aflate, cu toatele in tranzit prin casa a XII-a. ceea ce va constitui un permanent factor de neliniste si stres pentru acesti nativi.

Din 12 ianuarie, dupa ora 09:05, relatiile cu prietenii vor fi in prim-planul atentiei lor. Cu unii ar putea aborda chestiuni de principiu, de moralitate, cu altii rezolvarea unor probleme comune pe cale legala sau readucerea lor la normalitate. O nota relativ comuna Varsatorilor, indiferent de varsta, este cea de imagine, de succes profesional, de afirmare si, cum, nu toate usile le sunt deschise, unii vor fi tentati sa apeleze la solutii speciale, la artificii si speculatii, la manevre si manipulari ori la speculatii riscante in imprejurari tulburi. Pe fondul experientei de viata, cei maturi vor fi mai putin expusi riscurilor, cei tineri, nerabdatori, vor fi vulnerabili prin ambitia si exces.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...