Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 5 – 11 Octombrie 2019


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5 – 11 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 5 – 11 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, Luna va tranzita semnul lor zodiacal și îi va readuce în prim-planul vieții active, dându-le energie, entuziasm, curiozitate, inspirație, idei, avânt, dorință de implicare în preocupări care le stârnesc interesul și le oferă satisfacții. Moment bun pentru a analiza niște planuri de viață personală sau de a căuta forme adecvate de progres profesional, de spor în cunoaștere în vederea afirmării (dacă sunt tineri); moment când idealurile pot prinde contur, dacă sunt maturi.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și le va oferi provocări în planul exercitării funcției, șansă în ascensiunea socială și protecția a imaginii publice, oportunități care se pot contura până la 1 noiembrie a. c. însoțite, însă, de riscuri, capcane ori vulnerabilități. De aici și nevoia ca Vărsătorii să abordeze, cu o mare doză de prudență, maturitate și spirit critic, tot ceea ce vine spre ei ca o ofertă tentantă la prima impresie.

Dar, diferența între iluzie și realitate, o cunosc mai bine cei maturi care au învățat din experiență, în timp ce tinerii se pot lăsa ademeniți sau furați de un avantaj (succes, onor, autoritate, afirmare, celebritate, bani, relații la nivel înalt). În plus, cu toții, indiferent de vârstă și statut socio-profesional actual, ar trebui să țină cont că acceptarea oricărei situații tulburi poate avea un efect pervers asupra familiei din care provin sau asupra averii pe care o dețin.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, iluzii bănești, impresii false, fuga după un aparent câștig ușor sau care decurge, mai mult sau mai puțin justificat, din exercitarea unei funcții, a unei atribuții publice, a unei activități extra-profesionale.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...