Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 5-11 August 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5-11 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 5-11 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 august, continua sa se manifeste, mai discret sau mai deranjant, o serie de disfunctii organice. Fara a fi vorba de o boala anume, suferinta organica si psihica, fie ea si discret resimtita, ii face pe Varsatori nervosi, morocanosi si dornici sa se retraga in singuratate pentru a se linisti sau chiar pentru a-si ingriji sanatatea.

Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, Luna va tranzita casa I a acestor nativi si le va da aripi, imaginatie, inspiratie, curaj, capacitate de exprimare a sinelui in forme placute, simpatice, convingatoare sau interesante.

Pe 7 iulie, se va produce faza de Luna Plina in Varsator, ceea ce, pentru acești nativi, reprezinta un moment important in acest an. Este vorba de inchiderea unui circuit de evenimente patronate de Luna plina produsa, cu un an in urma, care le-a marcat existenta si care, acum, se va incheia. Varsatorii vor simti acest flux astral intens si isi vor face sperante ca noul circuit, care va dura pana in vara anului 2018, le va aduce noi posibilitati de realizare de sine. Aspiratia spre progres va fi motivata si de implicarea celor doua Noduri lunare, Noduri “de destin”, care vor face conjunctie cu perechea Soare/Luna care alcatuieste faza de Luna plina.

Intre 9 si 11 august dimineata, neincredere in viitor, ceea ce ii face prudenti sau incapabili sa ia o decizie ce priveste o cheltuiala importanta sau o investitie, nesiguranta cu privire la viitorul unei tranzactii, efort de a da o coerenta legala sau financiara unui demers ce le-ar putea aduce un beneficiu.

Din 11 august, dupa ora 08:27′, discursul public, participarea la schimburi de idei, colocvii, congrese, comunicari stiințifice ii va transforma pe Varsatori in niste comunicatori combativi care isi vor susține vehement punctul de vedere, aparandu-si ideile cu toata forta si priceperea. Efort de a depasi greutatile unui concurs.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...