Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 31 – 06 Noiembrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 31 – 06 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dimineata zilei de 31 octombrie este cam alunecoasa. Unii Varsatori, mai tineri, mai naivi, mai entuziasti si implicit, mai putin lucizi si reflexivi, pot pune in practica tot felul de idei si solutii de viata care nu au nici o noima sau sunt de-a dreptul riscante.

Din dupa-amiaza zilei de 31 octombrie siu pana pe 2 noiembrie se pot pune discrete probleme legate de sanatate, provocate de alimentatie dar nu in sensul abuzului alimentar ci, dimpotriva, provocat de o dieta exagerata, un regim neadecvat sau orice alta forma de privare de hrana si alimentatie nesanatoasa. Raman valabile, ca o constanta a acestei perioade, suferintele osoase si cele legate de piele.

Intre 3 si 4 noiembrie unii nativi pot fi solicitati pentru a desfasura o activitate pe termen scurt. Solicitarea care li se adreseaza priveste mai ales experienta sau valoarea lor personala, drept care pot fi doriti in postura de expert, consultant, etc. Intre 5 si 6 noiembrie depinde si de ce le-a pregatit pana acum soarta unora pentru ca dupa caz, unora le poate merge dintr-o anume perspectiva baneasca, altora le poate merge excelent iar altii pot da “lovitura”.

Sunt favorizate toate gesturile cu consecinta materiala si financiara care depind de vointa altor persoane si care trebuie sa fie consfintite prin acte si documente oficiale. Ar mai fi de mentionat ipostaza rezolvarii, cat de cat favorabile, a unor “incurcaturi” banesti, reglementarea unor erori materiale sau recuperarea unor sume ce li se cuveneau nativilor in varii situatii.

Din 2 noiembrie, Mercur intra in casa a X-a a acestor nativi de unde, alaturi de Soarele, aflat in tranzit prin Scorpion, face numai valuri si provoaca complicatii bazate mai ales pe acuzatii nefondate, barfe, atacuri, critici nejustificate, vorbe-n vant care enerveaza, ingrijoreaza si amarasc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...