Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 31-06 Ianuarie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31-06 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 31-06 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 31 decembrie, confruntari interioare Intre convingerile mai vechi si evenimentele din prezent care le arunca In aer.

Intre 31 decembrie (dupa ora 03:29′) si 2 ianuarie la pranz, perioada In care nativii vor fi In mare forma: veseli, Increzatori In propriile lor forte (ceea ce Ii poate Impinge, Insa, la gesturi de curaj sau la initiative nesabuite), simpatici, vorbareti, comunicativi, mereu In verva, inventivi, atragatori, simpatici si cuceritori.

Intre 2 ianuarie, dupa ora 11:58′, si 4 ianuarie, pana la ora 18:20′, problema mare cu banii. In mod normal, Intr-un manual de astrologice, acest context bogat In tranzite prin zodia Pestilor, ar fi interpretat ca noroc la bani, castiguri usoare, salt banesc prin trecerea dintr-o ipostaza salariala modesta la una mare, ajutor banesc nesperat, iesire din somaj, foarte bun plasament financiar al fortei de munca. Noi spunem, doar ceea ce scrie in manual, nu vrem sa amagim pe nimeni, dar sa dea Dumnezeu sa fie…ca-n manual.

Din seara zilei de 4 ianuarie pana pe 6 ianuarie, pe Varsatori Ii va lua apa si se vor Infuria din orice, se vor ambala In controverse, avand, de cele mai multe ori, ca motiv de disputa un factor neimportant, care nu merita consumul de energie. Se mai pot supara pe unii dintre prieteni carora le pot reprosa cu glas tare toate nemultumirile lor, mai ales ca, din 4 ianuarie in sectorul prietenilor va intra, ca urmare a mersului retrograd In care se afla, Mercur, ceea ce ii va face sa-si aduca aminte si detaliile pe care, atunci, le-au trecut cu vederea. Dar, pe o alta directie de viata si activitate, aceeasi retrogradare mercuriana Ii poate face sa-si revizuiasca parerile din trecut si sa retracteze afirmatiile si deciziile , facand astfel, posibila o revenire sau o reintegrare a sa In grupul pe care l-a parasit cu cateva saptamani in urma.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...