Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 31 – 06 Februarie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 31 – 06 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ce frumos este sa fii Varsator si sa traiesti o clipa speciala, ce se petrece doar o data pe an, ori de cate ori Soarele aflat in semnul tau natal face opozitia cu Luna in Leu, desfasurand spectacolul astral al unui moment puternic, energic, generos si provocator.

E sarbatoarea lor, caci e Luna Plina in Varsator (pe 4 februarie), motiv pentru care se vor simti oarecum altfel, mai speciali, mai in forta, mai energici, mai determinati. Dar in acest joc scanteietor intervine cu o mare greutate specifica Jupiter. Planeta mare, benefica, masculina, apartinand elementului Foc, ea isi uneste vibratiile cu cele ale Lunii in tranzit prin Leu.

Este ca o bolta a cerului colorata de artificii. Sunet, culoare, surpriza. Vizate vor fi casa I a personalitatii, evoluand in nota deja creionata in randurile de mai sus, si casa a VII-a, care poate fi terenul unor evenimente surpriza. Nu toate lucrurile favorabile se realizeaza pe aspecte favorabile.

Se pot realiza, mai greu, si pe aspecte dificile. Asa si acum. Multe le pot iesi Varsatorilor, dar si multe pot esua la fel de spectaculos. Atentie cum negociati bani, un contract, o postura intr-un colectiv, o raspundere incredintata si asumata: aveti masura, fiti onesti, lucizi si practici. Foarte versatil, dar si periculos, prin ineditul care apare la tot pasul, e raportul Soare/Jupiter (6 februarie) in contextul unor procese sau conflicte personale.

Si totusi, reluand comparatia, oricat de frumoase ar fi artificiile, ele raman un joc periculos. De aceea, si mai frumos ar fi daca entuziasmul ar fi controlat si v-ati supraveghea viata si reactiile. Pe acest fundal un rau, din imprudenta, vi-l puteti face singuri.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...