Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 3-9 Februarie 2018


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Februarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 3-9 Februarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 februarie, puternic impuls de a rezolva pe cale administrativa sau prin gesturi inspirate un posibil beneficiu material.

Intre 3 februarie, dupa ora 23:47′, si 6 februarie dimineata, disponibilitate mentala pentru activitatea intelectuala exercitata la toate nivelele de intelegere si cunoastere: invatare, cercetare, elaborare de lucrari stiintifice, constructie de proiecte, creativitate, inventivitate. Varsatorii vor fi in forma maxima in acest context si se vor putea detasa de complicatiile cotidiene, dedicandu-se studiului, creatiei, prezentei publice prin prestatii de exceptie.

Intre 6 februarie, dupa ora 05:57′, si prima parte a zilei de 8 februarie, premize sociale si profesionale, ce presupun implicarea imaginii publice, a numelui, renumelui, autoritatii profesionale si responsabilitatii sociale. Momentul nu este usor de controlat si nici usor de trait: Varsatorii vor trebui sa dea dovada de rabdare, calm, intelepciune si autocontrol pentru a nu se lasa dusi de valul ripostelor, controverselor si gesturilor inutile; Vor avea de partea lor planetele personale care le traverseaza semnul zodiacal dar, la un moment dat, vor trebui sa se bazeze doar pe intuitie si, mai ales, pe experienta de viata care sa le dea reperele necesare orientarii in acest hatis de situatii contradictorii.

Intre 8 februarie, dupa ora 15:54′, si 9 februarie, discutii utile cu persoane competente, apel facut catre unele instante sau institutii pentru reglementarea sau deblocarea unei activitati. Nativii pot primi ajutor concret de la prieteni ori sustinere morala si solidaritate cu cauza lor. Nota generala vine de la planetele care traverseaza Varsatorul si care le vor permite multor nativi sa-si identifice calitati, capacitati si abilitati necunoscute, sa le cultive ori sa se afirme intr-un chip original speculand doza de noroc a momentului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...