Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 29-05 Decembrie 2014


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 29 Noiembrie – 05 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

O perioada la care ar trebui sa ia aminte toti Varsatorii aflati la varsta responsabilitatii si a maturitatii. Nu intra in discutie copiii, adolescentii si cei retrasi la pensie, pentru ca este vorba e un segment activ, implicat in munca si carora i s-au incredintat responsabilitati majore.

Chiar daca tranzitul este unul scurt, ecoul, ca si forta lui de impact, este mare ori poate functiona ca un declansator al unor situatii importante. Intra in joc si chestiunile de principiu, de moralitate, de legalitate, de oportunitate. Justificarile sunt inutile.

Pe unele persoane valul evenimentelor le poate atinge pe sectorul casatorie, avere, proces, partaj. Va fi nevoie sa se actioneze repede si eficient ori sa se ia decizii de principiu prompte si la obiect, fara eschive. Totusi, se mai poate observa un context pozitiv care poate contracara sirul evenimentelor ce se pot produce in viata unora.

El provine de la noile relatii interumane ce se pot contracta in prezent, de la noile coordonate ce ii pot apropia de unii si de altii, ceea ce reprezinta premizele unor noi asocieri sau prietenii ori grupuri de interese. Marte va intra, pe 5 decembrie, in sectorul lor natal, patronand alte tipuri de schimbari decat cele invocate de noi adineauri. In schimb, acelasi Marte poate, in viitoarele relatii astrale pe care le va face pana pe 12 ianuarie, sa le intensifice sau sa le imprime un aspect brusc, grav, esential, dupa caz.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...