Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 29 – 04 Septembrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29 – 04 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 29 – 04 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 29 august, Varsatorii sunt veseli, inventivi si exuberanti. Din dupa-amiaza aceleiasi zile pana pe 31 august la pranz, pentru o parte dintre ei se impun problemele banesti cu fireasca tendinta de ameliorare prin efort si buna administrare.

Unii pot primi in aceasta perioada, sau in general, intreaga saptamana viitoare, bani, bunuri si servicii care sa le schimbe viata. Uneori aceste avantaje sunt minime, simbolice, alteori ele pot fi substantiale, depinde si de contextul de viata al fiecarui nativ precum si de rezonanta particulara a fazei de Luna Plina din 29 august care le patroneaza. Din 31 august pana pe 2 septembrie dimineata acesti nativi sunt agitati sau fortati de imprejurari sa duca un mod de viata complicat, cu activitati solicitante care se suprapun sau se succed intr-o cadenta obositoare.

Unii nativi se pregatesc intens pentru examene, teste si admiteri in diferite forme de pregatire scolara, universitara sau profesionala de elita dar atentie! de-acum in acolo apar piedici din categoria celor pe care “nici cu gandul nu le gandesti”.

Din 2 septembrie dupa-amiaza pana pe 4 septembrie, in functie de varsta si de responsabilitati, unii nativi trebuie sa faca un efort de bunavointa si intelegere fata de o serie de rude care le solicita ajutorul. Pe 4 septembrie, spre seara, se pare ca rabdarea ii paraseste.

Bine “asezonata” astral, casa a VII-a le poate aduce Varsatorilor situatii inedite, care vin, aparent, asa…din senin, si ii obliga sa ia in calcul o colaborare, implicarea intr-un proiect, o angajare, asumarea unei raspunderi intr-un colectiv. Pe alta directie, relatiile conjugale par sa mearga bine iar daca nu se va intampla asa, nu Venus si Marte vor fi de vina.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...