Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 29-04 August 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 29-04 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 iulie, idei interesante, solutii de viata, de munca sau de creatie ingenioase, mental liber de constrangeri, spirit novator. Comportament degajat in activitatile publice care ii pot atrage nativului simpatia sau admiratia publicului.

Intre 30 iulie, dupa ora 03:23′ si 1 august, unele persoane, mai ales cele care detin functii inalte, ranguri, demnitati publice, responsabilitati majore pot fi incoltite de atacurile individuale ale unor rivali sau ale unor grupuri de interese. Nu minimalizati situatia, coalizarea acelora este solida, bine articulata si eficienta.

In dupa-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra in zodia Racului, semn pe care il va tranzita pana pe 26 august a.c., si va permite mici ameliorari ale starii de sanatate pe un fond incercat, subred sau incomplet vindecat. Moment prielnic pentru un regim alimentar, pentru dieta sau tratament nutritionist. Facilitati sau rezolvari modeste la locul de munca (schimbare de orar, de atributii, de locatie, etc.).

Intre 1 august, dupa ora 15:02′ si 4 august, premize astrale pentru confruntari cu unii prieteni pe chestiuni de morala, de legitimitate, care au stat la baza deciziilor sau atitudinii acelora. Discutiile vor fi “aprinse”, si unii, si altii sustinandu-si patimas punctul de vedere si interesul (lezat). Uneori, furati de iuresul dialogului, Varsatorii vor avea tendinta sa ia decizii contrare interesului personal sau in dezavantajul lor material.

Din 4 august, dupa ora 03:37′, obositi sau, poate, chiar epuizati de acest tumult, unii vor prefera sa amane sau sa delege activitatile curente, pentru a se recupera. Stare de oboseala fizica, psihica si de satietate sufleteasca. Nota generala a saptamanii va fi data de relatiile profund dizarmonice care pot degenera in scandaluri conjugale, in conflicte parteneriale ori in inițiative cu conotație legala sau juridica (plangeri, reclamatii, actiuni in instanta).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...