Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 28 – 06 Martie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 06 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 28 – 06 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cred ca, in ceea ce ii privette pe Varsatori, e vremea oratorilor. Acetti nativi vor vorbi in perioada imediat urmatoare, chiar daca sunt nitte debutanti intr-un domeniu, ca nitte mari autoritati. Au elocinta, argumente, putere de convingere, autoritate.

Tot ce fac e exemplar si admirabil. Este ti unul dintre motivele pentru care se vor bucura de incredere. Vor starni imediat valuri. Vor face impresie ti vor atrage de partea lor simpatizanti, adepti, fani. Unii poate ca se vor limita, in aceasta perioada, sa faca drumuri ti calatorii.

Altii vor avea foarte multe intalniri mai ales din cele cu scop precis, care urmaresc sa se realizeze ceva (o colaborare, un schimb util de informatii, o influentare, captarea atentiei etc.). Unii Varsatori pot da lovitura daca este vorba de un examen.

Se vor mira ti ei nu atat de norocul pe care il vor avea ( acesta nu este exclus, dar nu el da nota felului in care se desfatoara o examinare) cat mai ales curajul ti intuitia de care vor da dovada. Nu doar ca “fac fata” cu bine unei examinari ci mai ales impresia pe care o vor face ti succesul de care se vor bucura sunt cele care au relevanta acum. Firette, daca s-au ti pregatit. Noi nu vorbim aici de “norocul prostului”.

Mercur in chiar semnul lor natal este, la randul lor, responsabil ti de alte forme de manifestare a personalitatii lor cum ar fi inteligenta, imaginatia, spontaneitatea, originalitatea, forta novatoare. Luna Plina din 5 martie privette chestiunile banetti. Unele se pot incurca in preajma acestei zile, altele pot pune in perspectiva, nevoia unei regandiri a prioritatilor. Oricum, subiectul ii va amari.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...