Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 28-03 noiembrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 28-03 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 30 octombrie dimineata, etapa buna, modelata astral de tranzitul Lunii prin semnul lor zodiacal ceea ce le va permite sa-si valorifice calitatile personale si virtutile care decurg din specificul zodiei Varsatorului. Posibile situatii care il vor pune la incercare prin disfunctiile care apar in desfasurarea activitatii profesionale sau care le “deranjeaza” imaginea. Din pacate, reactiile lor vor fi furtunoase si, poate, exagerate fata de motivul de iritare care le starneste.

Intre 30 octombrie, dupa ora 11:47′, si 1 noiembrie dimineata, iluzii si sperante intr-o perioada mai linistita financiar, mai multumitoare si mai fara griji.

Intre 1 noiembrie, dupa ora 08:43′, si 3 noiembrie dimineata schimburi de replici acide, informatii care il obliga pe nativ sa ia atitudine iar riposta lui va fi una dura, belicoasa, cu exces de argumente, cu peroratii, cu ton ridicat si gesturi teatrale. Mici conflicte in timpul deplasarilor curente, cotidiene sau cu prilejul scurtelor calatorii care, de aceea, ar trebui sa fie abordate cu circumspectie si respect fata de sfaturi si avertismente (ale familiei, ale buletinului meteo, ale astrologului, ale mecanicului auto, ale politie rutiere).

Pe 3 noiembrie, dupa ora 11:47′, Luna se va afla in tranzit prin zodia Taurului, prin casa a IV-a a cerului lor astral, si va genera tensiuni personale, familiale, sau ii va angaja in dispute publice, cu puternic impact asupra imaginii lor. O nota speciala o va sustine perechea Venus/Marte, in tranzit prin Balanta, respectiv prin casa a IX-a. Fiecare dintre ele va actiona asupra nativului in chip diferit dar, impreuna, vor colora cerul cunoasterii si universul vocatiei lor profesionale cu o dinamica speciala alcatuita din aspiratii, nazuinte, dorinte, planuri, vise si din posibilitatea de a initia demersurile necesare implinii lor. Pe acest fundal astral, unii ar putea afla unde au gresit, la un moment dat, in optiunile lor fundamentale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...