Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 27 – 03 Iulie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 03 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 27 – 03 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare este destul de amestecata pentru acesti nativ.

In functie de varsta, de structura hartii cerului de nastere al fiecaruia, de logica plasamentului social sau profesional unii se pot lasa cuprinsi de freamatul acestor zile, de latura difuza si variata a acestor tranzite, altii insa se pot concentra pe unul dintre aspectele intense ale momentului, respectiv pe conjunctia Jupiter/Venus, in Leu, activa pe casa lor a VII-a, ceea ce le-ar aduce, printr-o inteligenta intelegere a ei, stabilirea unor colaborari sau parteneriale profitabile (dupa caz, senzationale) de a semna contracte avantajoase cu oameni, firme sau institutii de inalta tinuta profesionala sau de stabilitate financiar.

In sfarsit, unii Lei se pot casatori sau pot ajunge in acel punct cheie cand sa fie hotarati sa accepte atat persoana cat si ideea insesi de casatorie. Altii pot castiga un proces dificil in mod spectaculos. Aceasta vibratie benefica se va revarsa asupra lor intreaga saptamana pe care o analizam acum cat si in zilele ce-i vor urma.

Intre 27 si 29 iunie unii Lei se pot confrunta cu reactii rautacioase, motivate de invidie, gelozie ale unor persoane din anturajul lor sau chiar din afara cercului de cunoscuti (concurenta).

Intre 29 si 1 iulie nu este exclus ca ei sa se dedice relatiilor sociale, intalnirilor, petrecerilor, conversatiilor si relatiilor utile cu oameni de care se simte legat prin afinitati si gusturi sau interese comune. Intre 1 si 3 iulie, nu se intristeaza ei prea usor, dar pot deveni mai nervosi, mai nerabdatori, mai usor de enervat, mai plictisiti de unele responsabilitati. Luna Plina din 2 iulie nu le face necazuri, ci doar ii “tulbura” un pic, in forul interior.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...