Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 27-02 Iunie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 27-02 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 mai, se vor produce furtuni sentimentale. Mai intai va fi vorba de modificarea increderii intr-o persoana draga si apropiata lor, pe fondul revelarii unor fapte (poate fi vorba de conduita, de secvente dintr-un trecut tulbure), ce-l discrediteaza pe acela in ochii Varsatorului. Apoi, s-ar putea pune problema unor certuri intre parinti si copii; situatia e complexa si trebuie tratata cu multa masura pentru ca desi, pe fond, parintii Varsatori vor avea dreptate, reactia lor trebuie atent gandita pentru a nu provoca reactii contrare scopului educativ propus. Momentul nu este favorabil nici activitatii de creatie sau interpretare. Artistii pot trece prin, ceea ce se cheama, “criza de creatie”. Cei care se exprima prin intermediul scrisului (jurnalisti, scriitori, cronicari, comentatori, formatori de opiniei, profesori) ar trebui sa se abtina sa ia pozitii radicale intr-o disputa ori sa formuleze ideile pe care le sustin intr-un limbaj vinovat de prea mule indrazneli. Riscul de a jigni, de a exagera sau de a dezinforma este mare.

Intre 27 mai, dupa ora 14:25, si dupa-amiaza zilei de 29 mai, unii nativi se pot confrunta cu stari metabolice dereglate (foame exagerata ori, invers, dezgust fata de orice fel de mancare, intoleranta la mirosuri sau nevoia de a consuma acelasi aliment in repetate randuri).

Intre 29 mai, dupa ora 15:12, si seara zilei de 31 mai, posibile demersuri cu miza parteneriala, surprize de la prieteni, oferte inedite, situatii bizare traite alaturi de cunoscuti.

Intre 31 mai, dupa ora 19:16 si 2 iunie, planuri de viitor cu privire la o dorita schimbare de statut material. Conditia principala sta in relatia cu familia (mai ales cu parintii). Premiza fiind insa una indepartata, pentru moment, ei se vor multumi sa tatoneze terenul, aruncand vorbe, aparent la intamplare, ca sa studieze reactia acelora.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...