Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 27-02 Ianuarie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 27 Decembrie – 26 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru unii, in surdina, se ridica tot felul de intrebari legate de starea lor de sanatatea. Unii asculta cu multa atentie organismul, simtind parca niste mesaje discrete pe care acestea le trimite. Altii isi fac o serie de griji cu privire la o terapie ce trebuie acceptata, la un procedeu ce trebuie urmat si asupra caruia nu sunt edificati.

Au nevoie de un sfat, de informatii, de limpezirea situatiei, ceea ce pentru moment nu este posibil. Unii n-au motive de sanatate pentru a fi posomorati dar totul ii deprima: iata, Soarele nu se mai vede pe cer, ba ninge, ba nu ninge si, in general, ori de cate ori il cheama pe ingerul lor pazitor acestea este ocupat sau suparat pe ei.

Ramasi pe cont propriu, in preajma zilei de 2 ianuarie 2015, ei procedeaza in viata si in destin pe principiul “primejdia o caut si o isc”- Tudor Arghezi, Psalm1. De aceea, ei si partenerii lor, ei si colaboratorii, ei si dusmanii, ei si contractele, ei si justitia, ei si puterea toate sunt un motiv bun sa se incaiere pentru a demonstra cine sunt.

Daca intre 31 decembrie 2015 si 1 ianuarie 2015 stiu precis cine le strica feng shui-ul : familia – credeti ca se vor abtine ?! Pe 2 si 3 ianuarie vor da iama in grupul lor de prieteni. Intentia e buna: vor sa petreaca – credeti ca vor reusi?!

Intr-o alta directie de viata este indicat sa nu promita ca fac donatii, cadouri, transferuri de bunuri, ca lasa mostenire, ca fac un testament, etc. Candva, mai tarziu nu va fi vorba doar de o deziluzie umana.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...