Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 26 – 02 Octombrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 02 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 26 – 02 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 si 27 septembrie, vechea (sau vesnica) problema a banilor revine in actualitate. Marte, de curand intrat in casa a VIII-a, respectiv in Fecioara, semn al administratiei si al “hartiilor” oficiale, aduce o nota in plus de urgenta sau de stres, unui aspect conturat cu niste saptamani in urma, prin intrarea in acest locas a planetei Jupiter.

Pe 28 si 29 septembrie, Luna Plina contribuie si nu intr-un mod fericit! La amplificarea conflictelor si la izbucnirile mai putin controlate ale acestor nativi. Unii se revolta, altii se incapataneaza; unii se ambitioneaza sa demonstreze cuiva ca au dreptate sau cat de legitim e cine stie ce gest de-al lor, altii fac doar pe interesantii.

Nu sunt indicate, mai ales pe 28 septembrie, deplasarile. Risc de conflicte cu prilejul unor scurte calatorii ori chiar in banalul trafic cotidian. Zile neindicate pentru a se sustine examene, probe practice. La un nivel superior, persoanele cu functii de raspundere, persoanele publice, profesorii, reprezentantii unor institutii de prim-rang, este bine sa-si dramuiasca si sa-si cenzureze particularitatile de exprimare si limbaj, precum si continutul unor afirmatii.

Pe 30 septembrie si 1 octombrie contextul astral este mult domolit. Pe 2 octombrie sunt avantajati artistii, actorii, cei ce lucreaza in mass-media, etc. Exprimarea lor verbala sau in scris, precum si interpretarea va fi nuantata, expresiva, intuitiva. Benefica este si, tocmai de aceea, ar trebui speculata, prezenta planetei Venus, in casa a VII-a, unde, pe acest fond astral convenabil, se poate sustine cu succes o clauza dintr-un contract sau se poate pune baza unei colaborari fructuoase ori se poate stinge un conflict, realizandu-se o intelegere prin intermediul unei medieri inteligente ori al unei interventii salutare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...