Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 26-02 Decembrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-02 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 26-02 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, perioada marcata de o reala si intensa efervescenta a ideilor. Imaginatie productiva. Stare care se va perpetua intreaga saptamana cu momente de relaxare sau de intensificare care vor cunoaste apogeul dupa 2 decembrie.

Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, nativii, mai ales cei care au functii, ranguri, demnitati, autoritate si responsabilitate mare, se vor confrunta cu tot felul de ipostaze care le vor pune rabdarea la incercare dar care, le vor mobiliza si resursele personale. Cei maturi, cu experienta vor gestiona mai usor aceasta etapa. Cei tineri, mai vulnerabili, pot inregistra esecuri.

Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, relatiile cu anturajul vor fi intense. Fie ei insisi vor avea nevoie sa comunice si sa interactioneze cu o serie de cunostinte in virtutea unor activitati comune, fie vor dori sa se sfatuiasca. Alteori, ei vor dori sa cunoasca persoane cu care sa duca la bun sfarsit un proiect ori carora sa li se adreseze cu scopul de a prezenta o situatie in adevarata ei lumina.

Luna Noua din 29 noiembrie le poate deschide drum spre o serie de contacte umane necesare utile sau salutare. Teoretic, aspectul este favorabil si el le va permite solutiile corecte. Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, perioada mai restransa la capitolul comunicare prezenta a nativilor in societate.

Tendinta generala a Varsatorilor va fi aceea de a medita pe marginea evenimentelor de data recenta si de a evalua, cu grija situatia, de a cantari variantele, de a finisa planurile de actiune ori de a tria persoanele din preajma lor. Și asta pe fondul unor oportunitatii pe care nu le intuiesc la inceputul saptamanii care le pot inlesni planurile de dezvoltare personala sau proiectele ingenioase.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...