Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 26-01 Septembrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-01 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 26-01 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 august dimineata, se anunta oscilatii si controverse la nivelul constiintei. Varsatorii se vor intreba daca, ceea ce fac, ceea ce doresc sau ceea ce intentioneaza este in conformitate cu directia buna de viata pe care trebuie sa o urmeze. Indicat ar fi sa nu ceara sfaturi in stanga si in dreapta, pentru ca se vor alege doar cu un noian de observatii fara rost, superficiale sau pe alaturi cu drumul, care mai mult il vor zapaci pe nativ decat il vor dumeri.

Pe 26 august, Venus va intra in zodia Leului si se va plasa in casa a VII-a de unde le va netezi drumul spre negocieri si contracte cu clauze avantajoase ori spre impacari, inteligent solutionate prin intentii sustinute cu onestitate si prin oferte de nerefuzat facute celeilalte (castiguri sau compensari substantiale). Aceasta premisa astrala va dura peste doua saptamani, timp in care, echipei de planete care tranziteaza casa a VII-a, i se va alatura si Mercur care va reveni pe 31 august, in zodia Leului, dandu-le Varsatorilor posibilitatea sa renunte la atitudinile transante si sa-si slefuiasca strategia in chip inteligent.

Intre 26 august, dupa ora 10:53′, si 28 august seara, provocari socio-profesionale: unele pot fi uriase (salturi nesperate in functii, succes international, posturi de mare notorietate), altele pot fi, pe masura biografiei fiecarui nativ, modeste. Nu sunt de ignorat grupurile de contestatari sau opozanti ai unui nativ care pot fi si eficienti, nu doar galagiosi.

Intre 28 august, dupa ora 22: 48′, si 31 august dimineata, posibile conflicte de interese intre nativi si cunoscutii de care este legat prin sperante, proiecte, relaxare si partenerii de viata sot/sotie, de afaceri sau colaboratorii apropiati. Intre unii sau, chiar, intre toti acestia, se pot naste confruntari nascute din ambitie, sete de putere, interese personale, invidie, dorinta de a-l manipula, misiuni obscure.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...