Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 26 – 01 Noiembrie 2019


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 26 – 01 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 26 și 27 octombrie seara, idei, provocări mentale, efervescență intelectuală, imaginație, soluții interesante. Cei care au părăsit vârsta “tinereții în formare” vor să “răzbească” în viață, în profesie, în societate, cât mai repede, de unde și o anume stare febrilă, de nerăbdare în a dovedi cine sunt și ce sunt în stare.

Între 27 octombrie, după ora 22:30, și sfârșitul zilei de 29 octombrie (ora 23:59), cariera, viața publică, imaginea, succesul, reputația lor vor fi puse la încercare din cauza unui context astral dificil. Primul îl reprezintă tranzitul Lunii prin zodia Scorpionului, care va alimenta sentimentele negative nutrite de străini față de nativi (invidie, gelozie, rivalitate, dușmănie); al doilea aspect îl reprezintă Luna Nouă în Scorpion, care se va produce în ziua de 28 octombrie și care se va afla într-o opoziție majoră, la grad perfect, cu Uranus (Guvernatorul Vărsătorilor!) în tranzit prin casa a IV-a.

Semnificațiile sunt multe; noi vom invoca doar riscul unor destabilizări de statut, de putere, de siguranță profesională sau de simpatie și credibilitate publică, poate și pe fondul unor evenimente în fața cărora nativul nu va fi la înălțimea așteptării sau care îl pot “bloca” ori dacă va apărea evidentă manipularea, înscenarea unei situații defavorabile lui. Al treilea context ține de intrarea planetei Mercur, pe 1 noiembrie, în mișcare aparent retrogradă, care va prelua motivația și efectele acestui context astral și le va menține active până spre 21 noiembrie.

Între 30 octombrie și zorii zilei de 1 noiembrie, un sfat bun de la un prieten, o zi sau o seară plăcută alături de persoane lângă care Vărsătorul se simte în largul lui.

Din 1 noiembrie, după ora 4:40, disponibilitate organică redusă, oboseală, plictiseală, dezinteres față de lucrurile obișnuite, banale sau prea grele care i-ar impune să facă efort fizic sau l-ar obliga să se adapteze la stres.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: