Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 26 – 01 Ianuarie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 26 – 01 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 si 27 decembrie pâna la ora 13, desi, in logica acestor zile de vacanta si sarbatoare nu pare plauzibil, totusi contextul astral ii favorizeaza pe nativi pe directia unor discutii de principiu cu privire la o posibila colaborare, contract sau parteneriate, oferind-le posibilitatea sa abordeze oferta de pe pozitii de autoritate personala sau profesionala.

Intre 30 decembrie si 1 ianuarie 2016 dimineata, Varsatorii se pot gândi la oportunitatea propunerii insesi ori la directia pe care sa o apuce colaborarea mai ales pe directia banilor sau a câstigurilor de natura materiala presupuse de respectiva activitate. La o analiza mai atenta, nativii vor identifica insa o serie de neclaritati sau contradictii, mai ales de natura juridica.

Pe 1 ianuarie, dupa ora 9 dimineata, Varsatorii vor manifesta tendinta de a se izola, pentru o vreme, de aceste solicitari, preferând sa analizeze aceste ipostaze de viata, mai atent, alta data, când vor fi mai in forma, pentru moment ei dorind sa se linisteasca si sa se cufunde in lumea lor de idei si preocupari relaxante dar nu de tipul petrecerii zgomotoase. Din 30 decembrie, planeta Venus va intra in casa a XI-a a relatiilor de prietenie, deschizându-le drumul spre activitati desfasurate prin integrarea in grupuri si structuri socio-profesionale organizate.

Atentie ca, in aceasta permanenta analiza interioara, ei pot avea sansa de a identifica o serie de nereguli sau erori de gândire, de evaluare, de informare care sa stea, daca ar fi ignorate, la baza unor decizii eronate sau a unei atitudini fata de oameni si situatii neadecvate. Acest proces de identificare se va produce rapid, ca o strafulgerare de gând si, chiar daca ea va avea meritul sa-i avertizeze la timp, ii va nemultumi chiar prin aceasta latura ascunsa pe care nativii o vor vedea ca o incercare de pacalire.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...