Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 25-31 Martie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 25-31 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 25 martie, pana la pranz, mici initiative in plan personal, schimbari de intentie sau de interes, de moment.

Intre 25 martie, dupa ora 13:07′ si 27 martie dupa-amiaza, posibile fructificari ale unor demersuri menite sa le completeze venitul prin desfasurarea unor activitati extraprofesionale sau prin vanzari ale unor obiecte de mai mica valoare (obiecte de uz casnic, piese de arta, podoabe).

Intre 27 martie, dupa ora 17:11′, si 29 martie dupa-amiaza, comunicarea va fi subminata de un aspect bogat, intens si dizarmonic care ii va provoca pe Varsatori si-i va impinge sa ia decizii lipsite de tact. Nativii vor vorbi vrute-si-ne-vrute, vor face gafe, ii “vor calca pe nervii” pe interlocutori, vor fi insistenti si, de multe ori, vor gresi in forma si continutul oricarei informatii pe care ar dori sa o transmita, ceea ce transforma acest rastimp intr-o perioada total neindicata pentru a sustine examene de orice fel, atat teoretice cat si practice dar, mai ales, examene in vederea obtineri permisului sau licentei de a conduce vehicule de orice tip, nu doar automobile. De altfel, in postura de soferi, Varsatorii ar trebui sa ia decizii cu discernamant dupa cum, neatentia va fi unul dintre factorii majori de risc chiar si pentru pietoni.

Intre 29 martie, dupa ora 18:48′, si seara zilei de 31 martie, posibile confruntari cu parintii, cu rudele de sange pe chestiuni ce tin de bunurile materiale, cu deosebire cele funciare (casa, pamant, loc de veci, recolta).

Pe 31 martie, dupa ora 19:41′, mintea lor va fi un pic mai “aerisita”, in schimb, intrarea planetei Mercur in casa a IV-a, locuita de semnul de Pamant al Taurului, va accentua ambitia si va spori dorinta de a intra in posesia drepturilor materiale ce li se cuvin, generand tensiuni si certuri “pe avere”. Relatia cu strainatatea (calatorii, deplasari cu scop precis, relatia cu institutiile) va sta, intreaga saptamana, sub semnul incurcaturilor, complicatiilor si neregulilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...