Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 25 – 31 Iulie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 31 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 25 – 31 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Numele acestei zodii a fost deseori invocat in cadrul acestor previziuni astrologice din perspectiva fazei de Luna Plina care se va produce in ziua de 31 iulie, Varsatorul fiind implicata in acest eveniment prin tranzitul Lunii in opozitie cu Soarele din Leu.

Varsatorii vor fi influentati de acest aspect fie in plan fizic si psihic (neliniste, stari de agitatie, de panica, hiperactivitate, tulburari de circulatie), fie in plan partenerial, unde situatia e mai complicata. Depinde de felul in care este inserat social si profesional fiecare nativ.

Astfel, aspectul se manifesta mai puternic si mai determinant pentru acei nativi care au firme, afaceri, relatii de cooperare, daca ei fac parte din colective unde desfasoara o activitate cu scop precis. Faza isi va pune amprenta pe acele situatii speciale ce tin de un proces, un conflict, o ancheta, o rezolutie.

Fundamental, aspectul e in avantajul nativilor dar evolutia este plina de surprize, de evenimente care ii iau pe nepregatite si schimba datele problemei, complicand uneori situatia pana la exasperare, simplificand-o alteori, spectaculos ca intr-o lovitura de teatru. Dinamismul evenimentelor este in sine sursa de stres iar dramatismul lor ii suprasolicita pe Varsatori. Mai detectam posibile ipostaze publice in care se pot afla unii de tipul atac/aparare, acuzatii/ demonstratii de forta (25/26 iulie).

Pe 27 si 28 iulie, un apropiat poate face un demers corect fie la rugamintea nativului, fie din proprie initiativa, pentru a ajuta sa se faca lumina si dreptate in cauza acestuia. Zile anoste, lipsite de exuberanta pe 29 si 30 iulie. Pe 31 iulie pot avea loc evenimente de tipul casatoriei sau al divortului, daca acesta aduce eliberarea si despartirea de o etapa nefericita de viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: