Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 25-03 Martie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-03 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 25-03 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 februarie noaptea, perioada marcata de o stare interioara buna, caracterizata prin degajare, detasare de griji, preocupari indreptate spre beneficiul personal (cura, tratament, regim, cosmetizare, moda, distractii, cultivare, socializare, etc.).

Pe 26 februarie, Luna Noua din Pesti, alaturi de eclipsa de Soare produsa in acelasi semn zodiacal vor marca segmentul banilor castigati din munca proprie. Se contureaza un mic beneficiu, un noroc, o situatie favorabila lor, pe care o pot fructifica. Mercur, care va intra in acelasi sector astral, tot pe 26 februarie, le va permite, si dupa aceste doua zile, sa isi pledeze cauza sau interesul astfel incat sa fie convingatori, sa obtina ceea ce isi doresc (vorbim despre bani, salariu, drept de autor) ori sa negocieze un nou contract de munca.

Intre 26 februarie (dupa ora 02:55′) si dimineata zilei de 28 februarie, departe de a fi rau, tranzitul acestei perioade, ii face vulnerabili in fata tentatiilor, in fata carora nu se pot abtine, de unde si riscul unor cheltuieli inutile, nechibzuite sau disproportionate cu statutul lor financiar. Opozitii, opozitii: intre 28 februarie (dupa ora 06:52′) si prima parte a zilei de 1 martie, va fi vremea conflictelor! Varsatorii ar face mai bine sa-si ia niste zile libere si sa se duca, undeva, departe de provocarile orasului, ale meseriei, ale familiei dar, daca se vor duce la munte, vor reusi performanta sa se certe cu…brazii, si – de ce nu?! cu muntele insusi. Perioada in care vor fi lesne de scos din sarite dar si ei, la randul lor, ii vor enerva pe cei din jur. Pe acest fond astral neprielnic verificarii cunostintelor pot pierde examene, se pot certa cu fratii, cu vecinii sau necunoscutii din trafic, din tren…Posibile informatii socante care ii destabilizeaza afectiv.

Intre 1 martie (dupa ora 09:43′) si 3 martie, preocupari gospodaresti, practice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...