Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 25 – 01 Mai 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 01 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 25 – 01 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Accentele grave, dramatice uneori, pentru o serie de nativi din zodia Varsatorului, raman active si in perioada 25 aprilie – 1 mai a.c. Ramane activ si puternic determinant careul in T conturat cu cateva saptamani in urma.

Un careu schimbator prin forma si continut in functie de planetele care au tranzitat semnul Taurului, aruncand cuadraturi la semnul Varsatorului. Aceste modificari de statut si vibratie se mentin valabile si saptamana viitoare cand, iata, un exemplu, Mercur va pasari semnul Taurului. Asta nu inseamna ca aceasta casa a IV-a va deveni un loc usor si simplu de rezolvat pentru nativii nostri.

Dimpotriva, acolo se afla, inca in tranzit Soarele, cel mai puternic factor astral, si Marte care lucreaza impreuna pe sectorul familie, radacini ale fiintei, dar si casa, pamant ori relatii trainice de familie. Daca aceste planete au apucat sa creeze discordie in ultimele luni si saptamani, atunci aceste discrepante vor continua sa se manifeste.

In zodia Leu se afla Jupiter care, pe 26 si 27 aprilie, va fi intarit in lucrarea lui astrala de Luna care va da profunzime si temei afectiv tuturor ecourilor acestei dispozitii astrale. Perioada nu e buna prin conflictul intens pe care il genereaza, pentru nimeni, in conditiile unui proces, a unui conflict sau a unei divergente, mai ales daca ea este bazata pe chestiuni de legalitate, moralitate. Intre 28 si 30 aprilie se pot instala o serie de tracasari si ingrijorari cu privire la bani, bunuri, administrarea lor.

Mai senine si implicit mai profitabile par a fi zilele de 30 aprilie, 1 si 2 mai cand nativii pot fi in mare forma mentala, intelectul lor functionand la maximum, facand o figura frumoasa oriunde se vor afirma.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...