Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 24-30 Septembrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Spetembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 24-30 Spetembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 septembrie (pana la ora 17), discrete probleme de functionare a aparatului gastro – duodenal, a metabolismului si a asimilarii corecte a hranei sau a medicamentelor. Clipe de stres si teama cu privire la viitorul locului lor de munca.

Intre 25 septembrie dupa-amiaza si 27 septembrie, momente riscante prin radicalismul astral care se abate asupra casei a VII-a si care ii va face pe nativi excesiv de combativi, de intoleranti sau chiar de absurzi in pretentii, ori de cate ori vor sustine un proiect personal ori vor ridica pretentii. In ideile, solutiile si in comportamentul lor se va observa o neintelegere a cauzei, a momentului, punandu-se singuri, daca nu se auto-cenzureaza, in posturi ridicole sau deplasate, ceea ce ar putea atrage neincrederea cu privire la capacitatea lor reala de a se plia la realitate sau chiar in puterea lor de judecata, fiind respinsi ca niste persoane interesante dar rupte de realitate. Atentie la excesele de tip “grandomanie”, lauda de sine, lipsa de masura.

Intre 28 si 30 septembrie dimineata, firea excentrica a Varsatorilor va fi pusa la incercare de imperativele momentului, mai ales daca, respectivii nativi nu “traiesc pe picior mare”, ca sa poata depasi usor un moment financiar mai complicat.

Din 30 septembrie (dupa ora 11), etapa stralucitoare in plan mental, intelectual, creativ. Momentul ii avantajeaza pe toti nativii, din momentul in care Jupiter a intrat in casa a IX-a, si mai ales, acum, cand i s-a alaturat si Soarele, care-i sporeste efectul. Poate de aici si unele “exaltari” comportamentale de care vorbeam adineauri. Pe 27 septembrie, Marte va intra in casa a XII-a si va favoriza reaparitia unor suferinte fizice, considerate, pana mai ieri, vindecate sau ameliorate, legate de sistemul osos, piele, regimul mineralelor in organism, boli transmise pe cale genetica sau boli karmice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...