Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 24 – 30 Octombrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24 – 30 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 24 – 30 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 octombrie se pun probleme de intrare in legalitate, de oficializare a unor documente care sa ateste intrarea in posesia unor bani sau bunuri prin intermediul unor persoane sau institutii.

Beneficiul poate capata pentru unii dimensiuni spectaculoase. Intreaga saptamana sta sub semnul unui noroc sau al unei “lovituri” financiare sau materiale (premiu, finantare, sponsorizare etc.). Nu sunt excluse donatiile, mostenirile, cadourile substantiale, favorurile, gesturile filantropice si de mecenat. Intre 25 octombrie, incepand cu ora 10 si 27 octombrie dimineata, unii nativi traiesc intens dar, pe fondul acestei solicitari intense, ei pot sa nu inteleaga natura reala si amploarea evenimentelor.

Exista riscul ca, pe fondul surprizei, emotiei, tracului, nervozitatii sau lipsei de experienta, unii nativi sa genereze conflicte, dispute, antipatii care sa compromita un demers. Intre 27 octombrie dimineata si 29 octombrie dimineata, mai acute vor fi problemele de familie si intreaga increngatura de fapte, emotii, sentimente, interese care intra in joc, conturand un tablou de familie apasator si greu de gestionat.

A nu se discuta nimic important, a nu se lua decizii in acest rastimp si, mai cu seama, in ziua de 27 octombrie, cand se formeaza aspectul de Luna Plina, ai carei termeni astrali alcatuiesc aspecte dificile si profund conflictuale cu semnul zodiacal natal al Varsatorilor. Soarele, aflat in tranzit prin casa a X-a a ridicarii in rang, poate fi afecta, la randul ei, de Luna Plina ce opereaza aici, fie si numai prin mesajele cu valoare de avertisment, care se indreapta spre un nativ.

Intre 29 octombrie dimineata si 30/31 octombrie, la cote bune, se afla intuitia, originalitatea, spontaneitatea, ipostaze astrale favorabile celor ce lucreaza intr-un domeniu de creatie sau interpretare artistica, in presa sau in activitati ce presupun un public si comunicare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...