Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 25-31 Octombrie 2014


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 25 Octombrie – 31 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

30 si 31 octombrie sunt doua zile cand Luna le tranziteaza semnul. E de partea lor, transformandu-i in niste persoane intuitive, inventive, ingenioase, extravagante, curajoase sau originale, ipostaze pe care ei le vor specula in viata si activitatea lor.

Marte va intra dupa 28 octombrie in sectorul umbros al casei a XII-a, de unde poate scoate la iveala afectiuni trupesti, traume morale sau amintiri dureroase cu impact asupra starii lor de spirit, care se va modifica sub impresia acestor informatii neplacute sau va genera stari de tensiune interioara.

Este nevoie de calm, de mult echilibru obtinut prin sport, relaxare, preocupari artistice care dau satisfactie, ocupa mintea si transpun intr-o alta dimensiune a valorilor si vibratiilor spirituale. Cei in varsta pot cunoaste intensificari ale afectiunilor cronice, ale bolilor reumatice sau dermatologice.

Mercur, in semnul de aer al Balantei, asemanator naturii, tot de aer, a Varsatorului, le poate face viata usoara intr-un domeniu de studiu, prin spor la invatare si putere de asimilare a cunostintelor sporita.Unii pot valorifica acest tranzit facand efortul de a gasi o solutie la o problema considerata, pana mai ieri, de nerezolvat.

Complicata a inceput sa fie situatia din casa a X-a, unde tranzitele celor trei planete prin zodia Scorpionului ridica blocaje uriase si incercari dintre cele mai diferite ca natura si impact asupra fiintei lor. Cred ca atitudinea lor va fi una temerara.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...