Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 24-30 Martie 2018


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 24-30 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dimineata zilei de 24 martie incepe bine: Varsatorii vor fi veseli si degajati.

Intre 24 martie, dupa ora 10:53′, si 26 martie, regimul muncii va fi grevat de ingrijorari si zvonuri cu privire la restructurarile ce i-ar putea afecta profesional sau salarial. In planul sanatatii, tranzitele momentului indica o slabiciune organica la nivelul aparatului digestiv si al pancreasului. O atentionare speciala pentru femeile care alapteaza si care ar putea fi nevoite sa recurga la solutii alternative alaptarii naturale. Deopotriva, va fi vizat sistemul osos, articulatiile, aparatul locomotor, mai ales din perspectiva unor boli cronice. Psihicul nativilor i-ar putea face pe cei in varsta sa caute izolarea, singuratatea sau sa se dedice activitatilor care presupun studiu, lectura, meditatie, calcul matematic. Mercur, care tranziteaza casa a III-a a comunicarii, va intra in miscare aparent retrograda, pana pe 16 aprilie, si va pune piedici in calea unei exprimari corecte: pronuntie sau ortografiere incorecta, calcule eronate, ceea ce, in cazul unor examene sau teste, reprezinta un factor de risc: nativii ar putea fi depunctati, ar putea rata o proba, etc.

Intre 26 martie, dupa ora 13:45′, si 28 martie, atitudine transanta in relatiile parteneriale.

Intre 28 martie, dupa ora 16:31′, si 30 martie, Varsatorii vor avea de dus o lupta cu ei insisi, impartiti intre dorinta de a face o achizitie si nevoia de a face economie. Incercari fanteziste de a face rost de bani.

Din 30 martie, dupa ora 19:52′, interes pentru universul culturii, filosofiei, cunoasterii, imbogatirii prin studiu sau prin exercitiu practic (participarea la cursuri de initiere). Ca nota generala a saptamanii, se mentine riscul de incidente sau conflicte pe parcursul unor deplasari dar si al ratarii unor plecari din graba si neatentie (verificati ora, ziua, locul, numarul cursei, locul de imbarcare, etc.).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...