Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 24-30 Ianuarie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 24 – 30 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In general, dar si in particular, saptamana viitoare se anunta antipatica pentru nativii din Varsator. Au parte de enervari si provocari la tot pasul, din cele mai diverse sectoare ale existentei lor. Fireste, nu toate se vor manifesta.

In functie de varsta, pozitie sociala, meserie, logica a lucrurilor, unora li se pot activa unele aspecte astrale mai puternic decat in cazul altora. Totusi, ziua de 30 ianuarie ramane un domeniu al surprizelor, al blocajului in fata unor informatii care ii privesc direct pe ei sau pe cei apropiati. Unele evenimente personale se vor reflecta si in viata de cuplu, unde furtunile, chiar daca scurte, nu sunt deloc simplu de gestionat.

In cazul Varsatorilor care au un Ascendent in Leu situatia devine de-a dreptul dramatica. Nici nu mai stii ce este mai puternic in acele izbucniri: marcajul de Varsator sau cel de Leu, cert este spectacolul. Pe 27 si 28 ianuarie pot intra in joc alte relatii de familie. Zilele de 29 si 30 ianuarie, cand Luna tranziteaza casa a V-a, nu par a fi speciale prin satisfactii sau realizari.

Cred ca forma cea mai simpla si mai directa de consumare a acestor vibratii este discutia, cuvantul, schimbul de impresii, intalnirile fugare. E de subliniat ca in aceste zile sentimentele, impresiile si senzatiile personale se caracterizeaza prin superficialitate, inconsecventa sau lipsa de substanta si motivatie reala.

Cei tineri si unele femei pot fi afectate de acest tranzit care ii transforma in niste fiinte instabile, aparent neserioase, capricioase, rasfatate, dificile. Pe 29 ianuarie, unii pot fi pusi la punct de persoane mai in varsta sau cu legitimitate (parinti, profesori, sefi), pot fi avertizati in dorinta acelora de a-i aduce pe drumul cel bun.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...