Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 24-30 Decembrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 24-30 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, stres legat de evenimentele oficiale, cu rezonanta publica, cu impact asupra statutului lor profesional si social. Din cand in cand, o unda de noroc, va crea o bresa favorabila lor, care va echilibra situatia.

Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), Varsatorii vor deveni principiali, exigenti si vor face dese referiri la politete, norme de conduita, educatie sau chiar legalitate in relatiile cu unele cunostinte care se poarta nerespectuos, abuziv sau care incalca legi si principii morale.

Varsatorii pot beneficia de sprijinul unei institutii intr-un demers oficial pe care l-au facut deja sau pe care il vor face, in acele zile, in vederea obtinerii unui drept ce li se cuvine ori pentru a repara o neregula ce s-a comis in detrimentul lor. La fel de bine, ii poate ajuta o persoana cu functie sau demnitate publica care le va intelege pasul si care va actiona corect, in avantajul Varsatorului nemultumit.

Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, universul interior al acestor nativi se va incarca de problemele care graviteaza in jurul unor chestiuni importante din viata lor dar care nu si-au gasit rezolvarea din motive inca neclare.

Efortul de gandire al Varsatorilor se va concentra pe identificarea acestor cauze. Luna Noua, care se va produce pe sectorul casei a XII-a, va fi un bun prilej de lamurire. Casa a III-a a comunicarii se va limpezi din 30 decembrie, cand Uranus va iesi din mersul aparent retrograd si, in felul acesta, va permite o mai buna capacitate de a transmite idei si informatii, de a asimila cunostinte, de a vorbi si a scrie, de a calatori. In schimb, opozitia Uranus – Jupiter va intensifica problemele majore de constiinta, accentuand deziluziile provocate de constatarea ca implicarea lor in initiativele colective legate de un crez, un principiu sau un ideal colectiv, au dat gres.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...