Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 23-29 Noiembrie 2019


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 23-29 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 23 și 24 noiembrie dimineața, idei interesante, nuanțări binevenite într-un proiect personal ce privește ascensiunea, afirmarea sau consolidarea lor într-un mediu de elită.

Între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, ipostază astrală cu care nativii s-au mai confruntat. Mai ales cei cu vârsta între 28 și 41/43 de ani vor recepta această secvență existențială ca o perioadă de încercări majore, care vor pune într-o ecuație drastică locul și rolul lor în societate și în mediul profesional unde îți desfășoară activitatea sau ca impresie generală asupra colaboratorilor.

Cei mai mulți vor fi contestați; ei se pot trezi în mijlocul unor rivalități care, deși nu le-au stârnit și nu și le doresc, îi vor obliga să reacționeze și să ia atitudine. Moment al stresului existențial, al dificultăților, al încleștărilor, al tensiunilor interioare și al ambițiilor personale induse în contexte de viață greu de acceptat (constrângeri, concesii, cedări, abandon al unui proiect profesional sau al unui statut personal).

Între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, relațiile de prietenie ar trebui să funcționeze onest și în chip protectiv. Eveniment public, social, care îi poate pune pe nativi în prim-planul unei împrejurări favorabile lor, grație intervenției binevenite a unui cunoscut sau a unui strain, care îi prețuiește și care, astfel, le permite să se afirme, mai ales dacă sunt tineri, sau să “renască”, dacă sunt maturi, context care trebuie pus în legătură cu Luna Nouă în Săgetător, din 26 noiembrie, în acest sector al cerului lor de naștere.

Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, puternice motivații interioare, gânduri, analize, înaintea unei decizii esențiale. Șansa de a observa detalii esențiale pe fondul calmului interior introdus de planeta Venus, care va intra în Capricorn în ziua de 26 noiembrie.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...