Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 23 – 29 Ianuarie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 23 – 29 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie implicata, prin prezenta Soarelui in Varsator, la constructia fazei de Luna Plina in Leu, care, secundar, ii priveste si pe ei. De aceea, impactul pe care il va avea aceasta etapa este importanta si relevanta pentru multe aspecte de viata personala sau publica.

Putem anticipa ca, dupa o zi (23 ianuarie), marcata de harnicie, rabdare si eficienta la locul de munca sau intr-un alt context de activitate si dupa o serie de preocupari legate de starea de sanatate si conditia lor fizica, Varsatorii vor intra in scena, pe 24 si 25 ianuarie.

Unul dintre sectoarele supuse transformarilor in aceste zile este cel al relatiilor parteneriale de toate felurile dar, atentie!, acelasi context astral, poate sta si la baza unuia sau mai multor conflicte (dusmanii, invidii, gelozii, conflicte de interese, lupte pentru putere, pentru autoritate sau pentru avantaje) a caror amprenta se va prelungi pana la anul viitor, pe vremea asta, cand, o noua faza de Luna Plina in Leu va incheia etapa deschisa pe 24 ianuarie 2016

Alt domeniu vizat de Luna Plina este statutul public, exercitarea profesiei, valorificarea superioara a meseriei ori a virtutilor si calitatilor cu miza mare care in prezent sunt supuse unei “corodari” continue sau unei subminari discrete dar eficiente. Aceasta ipostaza din urma va dura, cu unele momente de acalmie urmate de altele, de intensificare, pana la inceputul lunii august. Nu lasati lucrurile la voia intamplarii, nu ridicati din umeri ca si cum nu ati avea ce face, nu acceptati postura (nespecifica zodiei, de altfel!) de victime ale sortii.

Chestiunile materiale, avantajele, serviciile sau banii se pun, cu intensitate diferita, intre 26 si 28 ianuarie. Pe 29 ianuarie, va trec prin minte niste idei dar nu din cele bune sau utile. Uitati de ele, repede. Perioada lipsita de suplete, care poate induce nativilor o stare accentuata de irascibilitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...