Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 23-29 Decembrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 23-29 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 23 decembrie, “tresariri” de personalitate mai putin agreate de cei din jur.

Intre 23 decembrie, dupa ora 16:42, si noaptea de 26 decembrie, situatii convenabile financiar, mici recuperari de bani sau mici castiguri. In dimineata zilei de 25 decembrie, Venus va intra in Capricorn, unde va da peste trei posturi astrale “malefice”. Prezenta ei in sectorul casei a XII-a ar putea sa produca o atenuare a efectelor acestora in planul vietii interioare, al evolutiei unor suferinte cronice (un remediu nou isi face efectul, de exemplu).

Intre 26 decembrie, dupa ora 02:27′, si dimineata zilei de 28 decembrie, conversatiile cu fratii, vecinii si cunoscutii ocazionali ar putea fi animate dar schimbul de idei si opinii exprimate intr-un cadru organizat ar putea sa nu intruneasca adeziunea tuturor, de aici, dispute, unele destul de animate si, cum fondul astral nu e confortabil, Varsatorii n-ar trebui sa se lanseze in polemici sau sa devina prea vehementi.

Intre 28 decembrie, dupa ora 08:24′, si 29 decembrie, intre obligatiile sociale si profesionale, ori cele care tin de “imagine”, si interesele de familie va surveni o fractura, pentru ca nativii vor acorda prioritate treburilor publice, oficiale si vor lasa pe planul doi, sau vor neglija chiar, responsabilitatile familiale. In functie de harta personala a fiecarui Varsator, in functie de varsta si locul lui in societate, se poate observa ca, pentru o seama de nativi, situatia se va complica vizibil, in plan social si, mai putin vizibil, in plan subtil. Jupiter, in conjunctie tot mai stransa, dar inca nu la grad perfect, cu Marte (in domiciliu, deci extrem de activ!), opereaza pe casa a X-a a ridicarii in rang prin meserie si valoare personala si introduce factori “vicleni”: tentatii, orgolii, ambitii, dorinta de revansa, placerea de a face demonstratii de forta, de a se remarca cu orice pret, de a risca pe care Varsatorii le accepta fara sa se gandeasca la consecinte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...