Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 23-29 Aprilie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 23-29 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), Varsatorii ar putea sa aiba motive de enervare, de ingrijorare sau de revolta fata de actiunile unor persoane sau grupuri indreptate impotriva lor pentru a fi discreditati. Atacurile pot fi publice sau in cerc mai restrans, de la ca la caz, si in functie de miza care le justifica. Daca nu gasesc suficiente motive care sa maculeze numele sau activitatea cuiva, oponentii pot trece la familia nativului sau la rude. Partea proasta este ca, pentru moment, ei nu vor reactiona iar din 29 aprilie, seara, pana pe 21 mai nu vor putea face nimic din varii motive; unul dintre ele ar fi dorinta de a nu alimenta acest foc de paie, alteori lipsa argumentelor si, in sfarsit, chiar vulnerabilitatile personale pe care si le cunosc si care le inhiba curajul de a riposta.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, unele persoane vor dori sa se intalneasca cu prietenii. Scopul este unul dezinteresat, sigura lor dorinta fiind aceea de a se distra, de a se relaxa, de a restabili puntile unui dialog intrerupt cu cineva drag lor sau pe care il admira si il respecta. Alteori, ei pot sari in ajutorul unui prieten, avand initiativa unor gesturi eficiente, esentiale.

Intre 26 – 27 aprilie, indicat ar fi ca nativii sa nu fie creduli, sinceri si deschisi in comunicare, pana la imprudenta, entuziasmandu-se in fata celor de curand sau insuficient cunoscuti care ii pot trage de limba, ii pot provoca sau trada.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, Varsatorii vor prefera sa ramana singuri, cu gandurile lor pentru ca, apoi, in restul zilei de 29 aprilie, sa-si revina, sa fie iar in verva, sa traiasca din plin, intens.

Dupa 29 aprilie, seara, multe dintre planurile sau intentiile lor cu privire, la casa, avere, patrimoniu comun cu rudele mai in varsta, sa suporte ajustari in functie de unele evenimente de data recenta sau a unor evaluari apropiate de adevar, fara iluzii false si speranta desarte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...