Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 22-28 Octombrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 22-28 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 22 octombrie, posibile disfunctii organice, discrete, trecatoare, unele provenind de la aparatul digestiv, altele de la sistemul osos si fiziologia pielii. Unele persoane pot trai cu spaima in suflet ca, la locul lor de munca, se pot produce schimbari de natura sa-i afecteze ca statut profesional sau ca posibilitate de plata salariala.

Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′),Varsatorii vor avea tendinta de a pune piciorul in prag si de a nu ceda in nici o discutie. Dialogul cu aceste persoane, in aceste zile, va fi dificil, pentru ca vor face uz de argumente destul de serioase si vor aborda o pozitie justa, doar ca vor exagera in felul in care vor pleda cauza respectiva. Lucrurile se complica insa pe casa a X-a, a functiei, imaginii, autoritatii si succesului prin intrarea Soarelui si a planetei Mercur in Scorpion. Acest tranzit care, in linii mari, va dura o luna, va reprezenta o adevarata piatra de incercare pentru nativi. Le vor fi testate nu doar calitatile, experienta, virtutile si talentul ci si sanatatea, abilitatea de a se misca in societate sau rezistenta nervoasa si forta psihica de a depasi aceste provocari. In plus, contextul poate permite lansarea unor atacuri publice indreptate impotriva lor sau crearea unor situatii subrede in care, daca nu sunt vigilenti, Varsatorii vor cadea ca intr-o capcana,ce va fi speculata de dusmani.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), problemele banesti curente se pot rezolva de la o zi la alta; cele importante vor avea o evolutie indoielnica, nesigura.

Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, Varsatorii se vor preocupa de slefuirea unor idei pe care trebuie sa le expuna intr-un cadru oficial, intr-un spatiu public sau intr-un mediu profesional de elita. Vor dori sa fie originali, eleganti si rafinati in exprimare ori subtili in gandire, ceea ce le va reusi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...