Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 22-28 Noiembrie 2014


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 22 Noiembrie – 28 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Un element pozitiv in ansamblul tranzitelor astrale ale perioadei cuprinse intre 22 si 28 noiembrie il reprezinta relativa golire de aspecte dificile ce si-au pus amprenta pe casa a X-a a cerului lor astral.

Este drept ca, inca o luna de acum incolo, acolo se va mai afla Saturn, in Scorpion, dar deja vorbim despre zorii unei alte perioade din perspectiva carierei sau implinii profesionale, despre drum in viata si succes. Greul a trecut.

Casa prietenilor sau partenerilor de drum – intr-o ipostaza mai mult sau mai putin oficiala – incepe sa fie frumos sustinuta de mai multe posturi astrale care, dimpreuna cu faza de Luna Noua, vorbesc despre relatii noi, de persoane importante, bune la suflet, corecte sau puternice din punct de vedere socio-profesional care pot interveni in mod salutar in viata si activitatea acestor nativi.

Daca pana la urma, desi nu in toate cazurile, se pune problema unor relatii de exceptie, cel putin latura pozitiva, agreabila sau utila tot poate functiona prin ceea ce se cheama micile gesturi de ajutor la nevoie.

Luna Neagra va parasi, la randul ei, casa a VII-a, a relatiilor dusmanilor sau a proceselor si lasa drum liber altor tipuri de evenimente pe care le va patrona pana la vara, in 2015, Jupiter. Luna Neagra va intra in casa a VIII-a. De aici trebuie sa desprindem un avertisment astral care indeamna spre mare, mare cumparare financiara, dar si la veghe asupra unor riscuri ce pot atinge la un moment dat corpul fizic.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...