Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 22 – 28 August 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22 – 28 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 22 – 28 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Soarele va pleca din casa a VII-a pe 23 august. Ceea ce le va permite un respiro in relatiile parteneriale. Acolo nu se va instala chiar linistea deplina, pentru acolo opereaza, in continuare pereche Venus/Marte, elemente astrale suficiente pentru a alimenta tot felul de initiative si demersuri menite sa faca ordine (sau, dupa caz, dezordine) intre soti, parteneri de afaceri etc. Soarele va intra in casa a VIII a bunurilor si veniturilor ce depind de relatiile cu altii sau cu institutiile.

Este un aspect armonic pe acest sector pana pe 23 septembrie. Impreuna cu Jupiter, el poate permite insa, intre 26 si 28 august, realizari speciale intr-un plan al sustinerii financiare sau materiale (finantari, sponsorizari, ajutoare, imprumuturi, donatii, acte de caritate, filantropice, mecenat). Pe 25 august, Luna Neagra intra in casa a IX-a. Intr-un fel, este cea mai putin periculoasa pozitie.

Ea va tulbura gandurile si constiinta, dar nu va mai pune in pericol grav, persoana, din punct de vedere fizic, asa cum a facut-o pana acum, din 2014. Mercur, intrat si el in Balanta, in ziua de 27 august, va contribui la dezvoltarea unei activitati mentale ce ii poate conduce pe nativi la succes. Vor fi mai in forma si mai apti pentru a sustine examene importante.

Pe 22 august, unii, mai ales cei maturi, vor fi revoltati de ceea ce aud, se spune sau se scrie despre ei, ori aud ca se gandeste in locuri publice. Intre 23 si 25 august fac apel la cunostinte pentru a se sfatui sau pentru a analiza o situatie personala. Intre 25 august dupa-amiaza si 27 august dimineata simt nevoia sa se izoleze, sa se gandeasca la propria lor persoana in liniste. Intre 27 si 28 august vor fi obligati sa iasa din barlog si sa ia piept cu provocarile cotidiene.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...