Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 22-28 Aprilie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 22-28 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 24 aprilie noaptea, rastimp al micilor castiguri, al avantajelor si profiturilor care, desi mici sau modeste, pot genera o stare de siguranta, de liniste interioara, pentru ca le vor da nativilor posibilitatea de a se descurca fara emotii prin hatisul platilor.

Intre 24 aprilie (dupa ora 03:33′) si 26 aprilie dimineata, casa informatiei si a invataturii va fi zbuciumata de un tranzit care va instaura agitatia, instabilitatea mentala si iritarea. Nativii vor invata greu, vor uita repede, vor incurca notiunile, nu vor face fata nici chiar problemelor de mica dificultate. Aspect prost pentru toti cei care vor sustine examene. In planul dialogului public, al declaratiilor sau al felului de a se prezenta al nativului intr-un cadru oficial, suficienta, neatentia sau confuzia vor juca un rol destabilizator care le poate crea unora probleme serioase. Risc de a intelege gresit sau trunchiat informatiile oficiale. Deplasarile se asociaza cu ipoteza razgandirii, a contramandarii, a amanarii, a schimbarii rutei, a destinatiei finale sau a duratei de sedere. Risc de accident prin functionarea defectuoasa a mijloacelor de transport.

Intre 26 aprilie (dupa ora 04:57′) si noaptea de 28 aprilie, Varsatorii vor simti nevoia sa-si refaca puterile si sa-si “traga sufletul” alaturi de familie, in tihna caminului personal. Posibila schimbare de statut patrimonial (casa, teren, bunuri) generata de faza Lunii Noi in Taur, care se va produce in ziua de 26 aprilie, la ora 15:16′.

Pe 28 aprilie (dupa ora 04:39′), vor avea loc doua evenimente astrologice: planeta Venus va intra in zodia Berbecului, semn pe care il va traversa pana pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare (“Sensul Vietii si Pedeapsa in Viata”) vor parasi axa Fecioara/Pesti si vor evolua pe axa Leu/Varsator, confruntandu-i pe nativi, pana in noiembrie 2018, cu ecuatii de viata personala si de destin majore.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: