Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 21-27 Octombrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 21-27 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 octombrie, la pranz, etapa importanta dar vulnerabila, periculoasa si delicata cu privire la imaginea si notorietatea lor. Risc de a “cadea din putere” (demisii, destituiri). Posibile situatii stranii, nejustificate, cu impact asupra stabilitatii functiei si responsabilitatii profesionale. Contestari majore.

Intre 22 octombrie, dupa ora 14:57′, si zorii zilei de 25 octombrie, dorinta de a pune ordine in relatiile lor cu prietenii; Varsatorii vor recurge la argumente de genul normelor de conduita, morala, buna cuviinta, educatie, simt al datoriei, responsabilitate pentru a-i alinia pe aceia pe o directie fireasca a relatiei lor interumane.

Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29′), Marte va intra in zodia Balantei si le va impulsiona lumea gandurilor si a conceptiilor despre lume si viata, de unde si posibilele crize interioare, unele de identitate si de raportare la reperele propriei constiintei, altele referitoare la universul de cunoastere impingandu-i spre invatare, verificare, aducere la zi a informatiei, adaptare la nou, racordare la actualitate.

Pe 23 octombrie dimineata, la ora 09:27′, Soarele va intra in zodia Scorpionului, sporind lupta pentru apararea locului lor in societate si in viata profesionala.

Intre 25 octombrie, dupa ora 03:13′, si dupa-amiaza zilei de 27 octombrie, premize restrictive pentru felul de a se prezenta in lume (discretie, reticenta).

Din 27 octombrie, dupa ora 15:49′, Luna va tranzita semnul zodiacal natal si le va modifica reactiile si perceptiile, facandu-i mai vioi, mai cuplati la realitate, mai implicati dar si mai nervosi sau mai nerabdatori.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...