Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 21 – 27 Noiembrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 21 – 27 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nota generala a preocuparilor legate de bani, din ziua de 21 noiembrie, o reprezinta, pentru Varsatori, dorinta de a intra in normalitate, de a scapa de intarzieri si complicatii, de a “rasufla usurati”. Pe 22 si 23 noiembrie, Varsatorii se vor dovedi plini de initiativa, dornici sa se implice, sa discute, sa propuna, Este o zi a dialogurilor intense, a agitatiei, a drumurilor scurte dar, toate acestea la un loc, utile in plan practic, nu sunt la fel de favorabile in contextul nici unui fel de examinare sau concurs ori examen.

De ceea, intr-o astfel de situatie, e nevoie de temperarea impulsurilor, cultivandu-se rabdarea, atentia sporita, concentrarea pe subiect, metoda. Unele provocari pot aparea, acolo unde exista o logica a lucrurilor, de la relatiile lor cu persoane si institutii din strainatate ceea ce-i poate enerva, uimi si revolta. Zilele de 24 si 25 noiembrie pot trece banal, cu preocupari domestice, cu tendinta de a evita situatiile ce-i solicita fizic sau psihic prea mult. Pe 26 si 27 noiembrie, sunt vizate relatiile sociale, de prietenie sau cele personale, de suflet.

Marcate, si unele si altele, de multa agitatie, de mult dinamism, ele pot cunoaste, dupa varsta si locul in societate al fiecarui nativ, etape conflictuale, rabufniri de orgoliu, crize de dreptate sau legitimitate etc., determinate de spiritul dinamic, ofensiv al fazei de Luna Plina ce se produce pe 26 noiembrie.

Soarele, care va intra in casa a XI-a pe 22 noiembrie, va dinamiza acest sector, punandu-i pe Varsatori in prim-planul unor activitati ce se desfasoara in colectiv sau prin participarea lor la o viata publica, context in care nu se vor putea abtine sa faca ordine, sa-si impuna punctul de vedere (sau interesul), conduita care nu va fi lesne acceptata de catre ceilalti participanti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...