Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 21 – 27 Martie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 21 – 27 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

E o problema cu Varsatorii: au avut parte de o lunga perioada de timp favorabila lor; ceea ce urmeaza nu este nici neplacut, nici periculos este doar introducerea intr-o ecuatie astrala care nu le prieste.

Nici nu ar avea cum altfel, atata timp cat cei doi benefici se afla in cuadratura; ba, pe 27 si 28 martie, acest aspect atinge gradul perfect, deci maximum de potential, iar cei doi benefici, pe ce ca sunt in dizarmonie, mai trimit si opozitii si cuadraturi la semnul lor zodiacal natal. Motiv pentru care se pot naste griji si disfunctii in planul familiilor din care provin sau in plan conjugal, in plan domestic sau patrimonial, al afacerilor sau relatiilor bazate pe contracte. Se pot produce intarzieri sau pot aparea complicatii in derularea unui contract ce parea ca se apropie de faza finala.

Nu si le vor putea pune pe document pentru ca, tot timpul, se va intampla ceva ce va impinge “faza pe semnaturi” dupa 28 martie. Nu e bine sa insistati. Vegheati asupra celor ce trebuie sa fie rezolvate sa-si gaseasca solutia necesara – si legala sau corecta! – si apoi pasiti pe drumul acelui nou proiect sau al unei colaborari, linistiti.

Relatiile cu casa comunicarii sunt si ele fierbinti. Se spun tot felul de lucruri in legatura cu un Varsator. Acesta se simte dator – desi, nu intotdeauna este nevoie – sa se pronunte in contrapartida: sa aduca dezmintiri, precizari, corectari, explicatii. Cred ca, intr-o astfel de ipostaza, mai mult se alimenteaza barfa si nu se sustine neaparat o cauza dreapta ori nu se readuce adevarul la suprafata. Prea multa patima deci, nu e buna. Pe 25 si 26 martie Varsatorii se pot simti relaxati, veseli, cu chef de distractie.

Sursa: libertatea.ro



Mai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...