Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 21-27 Mai 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 21-27 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 mai, tensiuni si probleme de autoritate, de imagine sau de oportunitate a unor decizii, daca va fi vorba de Varsatori care au functie si rang. Zi esentiala pentru evolutia lor pana spre 14 februarie 2017, pentru ca, tot pe 21 mai, pe casa a X-a a ridicarii in rang, a imaginii si a succesului, se va instala Luna Neagra.

Aceasta va incepe sa marcheze in chip neplacut sau chiar periculos traseul social, profesional sau public al unui nativ cu atat mai mult cu cat, in acest “demers” astral, pana la inceputul unii august 2016, ea va sustinuta de vibratiile planetei Marte care va intra, la randul ei, in acest sector, pe 27 mai, dandu-le nativilor motive reale pentru a se angaja intr-o lupta de imagine, de aflare a adevarului, de aparare sau demascare a altora (daca au functii) ori de mentinere intr-un statut obtinut cu ceva vreme in urma.

Marte va readuce in actualitate toate conflictele, toate acuzatiile si toate luarile de pozitie ostile ale unor rivali, ipostaze pe care Varsatorii le credeau, prin trecerea timpului, depasite. Ele vor reapare si vor tulbura apele, obligandu-i pe nativi sa-si schimbe strategia si sa reevalueze profunzimea si forta de impact a situatiilor potrivnice lor.

Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), faza de Luna Plina ii poate face pe unii dornici sa se intretina cu prietenii in lungi conversatii sau sa petreaca alaturi de acestia clipe de destindere. Mai subred este contextul astral pentru relatiile sentimentale, unde se identifica o tendinta evazionista, egoista, hedonista si vag iresponsabila sau indiferenta fata de cauza si conditia cuiva apropiat sufleteste pe care prefera, pentru linistea lor, sa-l uite ori sa-l ignore.

Contradictiile si comportamentul paradoxal vor fi amplificate de planeta Venus care va impinge relatiile sentimentale spre criza in jur de 2, 3, 4 iunie 2016

Din 24 mai, dimineata si pana pe 26 mai (ora 17), Varsatorii se vor cufunda in izolare, tacere, meditatie, din dorinta de a se recupera dupa excesele de “socializare”, fiind preocupati de planurile de stabilizare baneasca. Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, nativii vor reveni in prim-planul vietii active, dornici sa se afirme, sa fie vazuti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...