Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 21-27 Ianuarie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 21-27 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), motiv de ingrijorare cu privire la viitorul profesional, la imaginea lor, la evolutia carierei lor profesionale. Sunt vizate mai ales persoanele active, mature, cu raspunderi multiple. Nu sunt excluse criticile, atacurile, tentativele de subminare a autoritatii.

Incepand cu aceasta saptamana si pana la jumatatea lunii februarie aceste lovituri directe sau mascate se vor repeta, se vor inteti si il vor pune pe nativ la grea incercare. Fireste, ies din discutie copiii, adolescentii ori cei retrasi din activitate.

Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, tentativa de a stabili relatii corecte, oneste cu prieteni ori de a intemeia structuri organizate, legale, in cadrul carora sa activeze ori sa-si puna planurile in aplicare. Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, Varsatorii vor face un efort special sa ramana calmi, sa analizeze corect realitatea cu care se confrunta, sa cantareasca riscurile, sa identifice avantajele din noianul de ipostaze plauzibile pe care le nutresc sau care li se ofera.

Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), Luna, in tranzit prin semnul lor natal, se va apropia de faza Lunii Noi, in chiar semnul lor, ceea ce va putea declansa schimbari majore (minore?) in orice directie de viata si activitate. Va fi o perioada a evenimentelor neasteptate care ii pot gasi pe unii nepregatiti sau incapabili sa se adapteze din mers. Luna Noua in Varsator, chiar si fara sa declanseze evenimente vizibile, va determina schimbari in plan mental, psihic, fizic, personal sau social, familial sau profesional valabile pentru anul 2017.

Ramane ca un factor activ intreaga saptamana viitoare, contextul astral consolidat de cele patru planete in Pesti, din casa a II-a a banilor, care permit importante castiguri, avantaje, solutii financiare sau disponibilitati profesionale bine (ras)platite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...