Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 20 – 26 Iunie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 20 – 26 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cel mai bun lucru are li se intampla in prezent acestor nativi este tranzitul celor doi Beneficiu, cel Mic si cel Mare, in conjunctie prin casa a VII-a a parteneriatului. Este un moment potrivit pentru a se incheia o serie de contacte de colaborare, matrimoniale sau de afaceri.

Este un bun prilej pentru a se negocia de pe pozitii de autoritate morala dau profesionala o serie de termeni si clauze dintr-o intelegere, chiar daca nu intotdeauna este vorba despre bani. Zilele bune pentru o initiativa in acest sens: 20-21 iunie.

Pe 21 iunie Soarele va pasi in casa a VI-a, fiind urmat, la numai trei zile, de Marte. Combinatia celor doi va pune o amprenta astrala delicata asupra sanatatii. Pot fi cauze digestive sau strict legate de o alimentatie de moment, pot fi disfunctii mai vechi sau mai noi pancreatice. Nota generala este de hipersensibilitate, de reactie organica intensa.

Copii vor pune probleme prin lipsa poftei de mancare, tulburari metabolice, respingerea unor alimente – refuzate din cauza gustului sau mirosului – care pot fi tratate de catre parinti ca mofturi sau rasfat, dare care tradeaza un fond alergic. Din perspectiva regimului de munca pot aparea, acum sau mai tarziu, limitari ale unor libertati de miscare sau de initiativa permise pana acum. Alteori pot fi mici “ajustari” banesti.

Intre 22 si 24 iunie este bine sa se rezolve chestiunile legate de administrarea unor bani sau bunuri. Perioada cuprinsa intre 24 iunie dupa-amiaza si 216 iunie seara este favorabila delectarii, destinderii, preocuparilor intelectuale lejere (lectura, vizionarea unui film, auditie muzicala, participarea la un spectacol etc.).

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...