Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 20 – 26 Februarie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 20 – 26 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Este posibil ca, unii Varsatori, sa nu se simta bine pe timpul noptii de 20 februarie, cand din cauza unor suferinte gastrice, abdominale, reumatice sau osoase, in general, sa aiba insomnie iar durerile sa-i oblige sa ia calmante. In restul zilei de 20 februarie si pana pe 22 februarie la pranz, Varsatorii vor fi solicitati.

Nu stiu cat isi doresc ei asta, cata placere le va face, dar nu-si vor afla odihna. Probleme parteneriale, de afaceri se pot derula, in cea mai mare parte a lor, daca nu se comit greseli, in favoarea Varsatorilor. Acestia beneficiaza de o scurta perioada de “gratie astrala” cand pot cere unor persoane sau institutii sa le aprobe sau sa le inlesneasca rezolvarea unui aspect profesional, banesc, de imagine sau de autoritate.

Pentru asta insa, trebuie ca ei sa nu insiste, sa nu enerveze, sa ridice pretentii rezonabile si sa-si pledeze cauza cu argumente logice nu prin efecte stilistice. In plan procesual, conflictual, acest rastimp s-ar putea sa fie perceput ca o perioada grea, intensa, epuizanta. Marte isi va face simtita prezenta prin secvente de ostilitate sau duritate ce pot veni din afara (opinie publica), dinlauntru (antipatia sefilor) ori prin rigorile unor acte normative.

Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, unii vor incerca sa rezolve o chestiune de ordin material, mai ales patrimonial, pe cale juridica sau pe orice alta cale legala dar cum, in acest rastimp, se va manifesta influenta Lunii Pline in Fecioara, este greu de anticipat cat succes vor avea; totusi, el nu este exclus, in ciuda dificultatilor.

Intre 25 si 26 februarie, Varsatorii vor avea ocazia sa constate ca, o serie de pareri pe care si le-au facut, mai ales in legatura cu un proiect personal, nu sunt realiste, nu sunt bazate pe informatii corecte, pe scurt, ca s-au inselat in evaluarile anterioare. Intuitia le va permite sa repare totul din mers. Excelenta forma mentala si intelectuala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: