Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 20-26 Decembrie 2014


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 20 Decembrie – 26 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 24/25 decembrie se asociaza cu surprize de toate felurile. În principal este vorba de o stare exuberanta, de surprize, de situatii neprevazute care ii obliga sa ia decizii stranii, care vor fi puse in practica, dupa sarbatori.

Socul si actiunile imprevizibile privesc nu doar persoana lor, ci si a partenerului de care se pot desparti, asa, fara nici un motiv real, dintr-un capriciu, alteori se pot atasa fulgerator de cineva care le ia ochii si le fura inima instant. În nici una dintre ipostaze decizia (sau relatia) nu dureaza mult: cat tine orice aventura – o zi, o saptamana, maximum doua.

Planetele care dau specificul saptamanii viitoare se afla in casa a XII-a, de aceea ele functioneaza mocnit, lasand la suprafata mici bufnituri ale sortii. Uneori, ele nu sunt nici intelese, nici indelung analizate. Sunt “trecute cu vederea”. Dar acolo exista, totusi, un greu existential care se perpeleste si care, la un moment dat, se va revela. Acest context astral este mai vizibil in planul sanatatii, unde o serie de afectiuni enerveaza, pentru ca vindecarea merge greu, nu se inregistreaza progrese intr-o stare de convalescenta, pentru ca organismul este refractar la tratament si respinge terapiile.

Saturn va intra in casa prietenilor liberi alesi. Va aduce semnul major al unor relatii importante. Unii isi vor putea intalni in urmatorii ani profesorul potrivit, mentorul indicat sau modelul de viata exemplar.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...